Zou jij ook wel eens willen veranderen van werkplek?

januari 20, 2021
Geen reacties

Wie al een tijdje veel online werkt of via de telefoon veel werk verzet, wil wel weer eens genieten van een andere werkomgeving of wel weer eens iemand echt ontmoeten. Zeker ook wanneer je veel thuis werkt kan het fijn zijn om er op uit te kunnen gaan. En dat kan in je coachtraject !

Door mijn gasten de komende tijd bij mij thuis op mijn werkkamer of in de huiskamer te ontvangen, beperk ik het aantal “1.5m ontmoetingen” op een dag tot het minimale en hoeven we daarvoor toch niet online.
Bovendien heb ik bedacht dat buiten afspreken, op een mooie plek, ook heel goed kan. Op het Landgoed Amelisweerd waar ik direct naast woon, hebben we de keuze uit 7 fijne spots waar we kunnen genieten van de rust in de natuur terwijl we aan het werk zijn. En net als het Landgoed De Horst in Driebergen is ook Amelisweerd en is mijn woonhuis bereikbaar met OV of per auto en ook hier is het parkeren gratis.
Afhankelijk van de weersverwachting kun je nu dus kiezen uit binnen of buiten werken aan je coachtraject.
Waar het coachtraject en de coachgesprekken jou helpen in je eigen leren en ontwikkelen, zijn de real live ontmoetingen nu dus ook nog eens mogelijk in een nieuwe verrassende omgeving.

Voor mij werkt het even werken in een andere omgeving binnen of buiten, heel inspirerend; wat werkt inspirerend voor jou?

Wil jij een afspraak maken voor een versterkend coachgesprek? Stuur dan eenvoudig een mailtje naar lesprit@gekekiers.nl Ik neem dan contact met je op en we plannen onze afspraak in.
Ik ontvang je graag op Lokhorstlaan 50 in Bunnik om te starten met een kop koffie en de mogelijkheid om gebruik te maken van het sanitair. Ter plekke en afhankelijk van het weer kiezen we dan of we binnen of buiten willen werken. En als je met de trein reist die dag, laat me dat dan nog even weten. Je kunt dan van het station worden gehaald.