Wie ben ik?

Ik ben Géke Kiers. Mijn eerste belangrijke levenslessen kreeg ik van mijn ouders.
Al moet ik toegeven dat ik die lessen in mijn jeugd nog niet echt wist te waarderen. Gaandeweg mijn leven heb ik aardig wat scholing gevolgd, verschillende functies bekleed en heb ik flink wat lessen bijgeleerd. Vooral van het leven zelf. En dat is terug te vinden in mijn werk. Ik daag mensen uit hún plek in te nemen in het leven. En te geven, het beste wat ze in zich hebben. Zo stralen we niet alleen zélf wanneer we excelleren, maar doen we dat met en voor anderen. 

Ontwikkeling

Rode draad in mijn loopbaan is mijn geloof in persoonlijke ontwikkeling. Iedereen verdient het om te schitteren, te excelleren. Ik daag anderen uit en stimuleer hen om werk te maken van de eigen persoonlijke ontwikkeling. Eenvoudig, maar niet gemakkelijk, want de lat ligt hoog. Kenmerkend voor mij is dat ik niet opgeef, maar stimuleer en uitdaag tot het doel is bereikt.

Ik geniet geweldig van mensen die schitteren in hun werk. Of het nu managers, bestuurders of ondernemers zijn. Kanjers zijn het wanneer ze hun talenten inzetten, eigen verantwoordelijkheid nemen en durven te schitteren. Met L’Esprit breng ik mijn werk tot leven in de wereld van management, besturen en ondernemen en stimuleer ik mezelf en anderen tot persoonlijk en authentiek leiderschap.

Bureau L’Esprit
In augustus 1997 ben ik gestart met de praktijk ‘Bureau L’Esprit’. Sindsdien heb ik zelf en heeft ook de praktijk een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Deskundigheid, ervaring en kwaliteit vormen daarin nu de grootste pijlers. Inmiddels werk ik, samen met een krachtig backoffice en twee partners, aan interessante organisatieontwikkeltrajecten, Mediation en (Executive)coachtrajecten. We werken met heel veel plezier aan onze opdrachten en met een hoge mate van liefde voor kwaliteit. Zo doen we telkens net even dat stapje extra om maatwerk en top kwaliteit te kunnen bieden aan onze klanten. Ons klantenbestand bestaat grotendeels uit (internationale)bedrijven, overheidsinstellingen, ziekenhuizen en kleinere (familie)bedrijven en organisaties. Groot of klein, wel of niet beursgenoteerd, wij houden van onze klanten.

Tijdlijn

 • 1953 – Geboren te Diever, Drenthe
 • 1976 – Verpleegkundige; Hilversum
 • 1978 – Docent Gezondheidszorgonderwijs; Gooi Noord
 • 1980 – Trainer management opleidingen; Hogeschool voor Gezondheidszorg, Leusden
 • 1984 – Regisseur, docent Drama; Theaterschool Amsterdam
 • 1986 – Manager Gezondheidszorgonderwijs; Gooi Noord
 • 1991 – Hoofd Onderwijscentrum; Slotervaartziekenhuis Amsterdam
 • 1994 – Manager Personeel en Organisatie en organisatieadviseur; Lorentz ziekenhuis, Zeist
 • 1997 – Vestigt zich als zelfstandig organisatieadviseur, personal coach en trainer
 • 1999 – Mediator; Universiteit van Amsterdam, ADR Instituut
 • 2002 – Start als trainer in Masterclasses voor MBA opleidingen
 • 2005 – Voegt, na 6 jarige scholing, therapeutisch werk toe (groeps- en individueel werk) aan werk als organisatieadviseur, personal coach en trainer
 • 2006 – Gecertificeerd in Enneagramtypering, Metis Enneagram opleidingen
 • 2008 – Certificering Spiral Dynamics Integral Technologies level 1 and 2; Center for Human Emergence, Dr Don Beck and C. Cooke
 • 2010 – Certificering systeemdynamiek in organisaties/Organisatieopstellingen; Bert Hellinger Instituut Groningen
 • 2012 – International Intensive Trainingcamp Constellationwork; Bert Hellinger Schule, Bad Reichenhall
 • juni 2012 – In Brazilië op VN TOP conferentie Rio+20, werkzaam in opdracht van VN clustergroup als Presence-coach (J. Jaworski e.a.) voor internationale groepen
 • 2013 – Lid kernteam: International conference ‘Flying the Kites’; Empowering Organizational Development through a systematic perspective
 • 2013 – Realiseert inspiratiedag ‘It starts with One’ met o.a. Dhr. Ruud Lubbers en Claudete Costa (manager vuinisbelt in Rio de Janeiro) en m.m.v. Astrid Seriese
 • 2015 – Volgt intro cursus Past Reality Integration (PRI Ingeborg Bosch)
 • 2016 – Doorloopt een tweejarig persoonlijk PRI-traject
 • 2018 – Slaagt voor international course PRI-practioner
 • 2019 – Richt zich exclusief op executive coaching en coaching 4.0 trajecten