Persoonlijke coaching 4.0

L’Esprit biedt persoonlijke coaching 4.0

Een Coachtraject 4.0 biedt een programma met organiseerprincipes van een nieuwe tijd. Het geeft je inzichten en handvatten voor een even effectieve als duurzame- en bezielde manier van samenwerken en leidinggeven.

Business coach en adviseur

Leidinggeven of als high professional in de lead staan kan een behoorlijke uitdaging zijn. En een leerschool voor wie groei en persoonlijke ontwikkeling als een kans ziet. Maar ook een risicovolle job. Want wie leiding geeft of high professional is, is kwetsbaar. Daarom kiezen steeds meer grote leiders, ondernemers en ervaren professionals voor een sparringpartner, een business coach. Iemand met wie indringend overleg kan worden gevoerd en gesproken kan worden. De coachgesprekken zijn gesprekken waar je sterker van wordt. Gesprekken waarin je kunt groeien, leren en jezelf verder kunt ontwikkelen. Dit aanbod betreft een programma waarin sparring, coaching en advies helemaal op maat geboden wordt en afgestemd op jou als eigenaar van je vragen én afgestemd met de organisatie waarin je werkt (alleen wanneer je werkgever de opdrachtgever voor het traject is).

Herken je één van deze zaken?

 • Met regelmaat zie je hoe je werkdag dreigt vast te lopen op een agenda boordevol meetings. Je mailbox loopt over en je to do list lijkt eindeloos. Je bent vergeten hoe het was om een to be list te hebben;
 • Het gevoel dat je geen echte doorbraak kunt maken op de kwesties die er toe doen op je werk bekruipt je steeds vaker;
 • Ondanks je interventies ontwikkelt je team of organisatie zich niet naar een volgende fase. En je ziet geen mogelijkheid voor een andere aanpak. Je kent die wellicht ook niet direct;
 • De flow lijkt uit je werk verdwenen. Je bent vaker moe, minder of zelfs niet (meer) succesvol en ziet de knop niet om dit te keren;
 • Je hebt van alles geprobeerd maar echte vorderingen maak je niet en wat je eigen authentieke kracht is, jouw aanpak, jouw handtekening zogezegd, ben je kwijtgeraakt onderweg, vergeten…
 • Je vindt het lastig om echt in je kracht te staan. In je hoofd heb je alles op orde maar om nu echt je stem te laten horen in de boardroom of en plein publiek…., je echt stevig te laten zien en gelden, dat vind je nog een brug te ver. En je hebt geen idee hoe je die brug kunt nemen. Of je hebt dat idee wel maar het komt er maar niet van…

Dan wil je vast graag:

 • Succesvol zijn in je leiderschap. Kunnen winnen en kunnen verliezen. Verder komen, persoonlijke ontwikkelingen realiseren, guts and glory beleven voor jou en je team;
 • Met gemak je eigen stijl van leidinggeven neerzetten en daarin excelleren;
 • Resultaten die je hebt afgesproken ook echt neerzetten samen met je team of organisatie;
 • Ervaren worden als een leider of als een leading professional die motiveert en inspireert;
 • Sympathie genereren door je open en eerlijke visie en gezien worden als een autoriteit in je functie en vakgebied;
 • Bijdragen aan zinvolle doelen vanuit je kracht, authenticiteit en jouw eigen talenten;
 • Ervaren hoe leiderschap voelt, werkt en groeit in het leven zelf. In flow en Ubuntu.

Dat is mogelijk met dit coachprogramma, een expeditie waarin je een jaar lang begeleid wordt en waarin je een doorbraak kunt maken naar duurzaam succes en betekenisvol leiderschap.

Wat kost het:

Dit coachingsprogramma kost € 3.750,- (excl. Btw)

Dit bedrag is inclusief drie extra’s:
– 1 jaar exclusief en persoonlijk advies
– en het gebruik van een groot netwerk.
– open toegang en deelname aan 6 Masterclasses die allen betrekking hebben op (persoonlijk) leiderschap.
Klik voor planning en inho­­ud hier

Op dit programma zit een tevredenheidsgarantie. Het programma is elke euro waard. Klanten die met mij in dit programma werken zien binnen 3 maanden resultaat. Fijn om te weten.

Wat ontvang je in dit coachings- jaarprogramma?

Een coachingsprogramma met een businesscoach.
Aan de hand van je eigen agenda voeren we in 10 – 12 maanden acht gesprekken. Deze gesprekken worden voorafgegaan door een intake gesprek waarin je vraag en je doelstelling helder worden gemaakt. Met een gemiddelde tijdsduur van 4 á 5 weken tussen de gesprekken wordt een programmalijn gevormd waarin je regelmaat ervaart, grote diepgang en consistentie. De gesprekken met mij als je businesscoach, duren elk twee uur en vinden plaats in een veilige en vertrouwelijke sfeer op het Landgoed De Horst te Driebergen, De Baak Seaside in Noordwijk of in één van de locaties van ‘het Coachhuis’. Tezamen met de reistijd nemen de gesprekken meestal een dagdeel in beslag.

Ook de zes Masterclasses waaraan je deelneemt binnen dit coachtraject worden gerealiseerd op het Landgoed de Horst in Driebergen.

Extra 1.
Gedurende jouw expeditiejaar waarin de coachingsgesprekken plaatsvinden heb je de mogelijkheid om ook tussendoor met mij als adviseur te sparren. Dit kan per telefoon, Skype of per e-mail. Elke bijzondere vraag die dringend is kan per sms of mail worden voorgelegd. Daarop zal ik binnen 24 uur contact met je opnemen en kan overleg plaatsvinden. Zo ben ik als je adviseur altijd beschikbaar. Tegelijkertijd geeft deze mogelijkheid al zoveel rust dat je waarschijnlijk zelf in vrijwel alle gevallen de zaken zelf oplost. Dat is ook precies wat een leider of een leading professional te doen staat. Maar voor dringende gevallen is het maar wat fijn dat de mogelijkheid van sparren altijd open staat.

Extra 2.
Behalve mijn deskundigheid als adviseur en coach staat ook mijn netwerk voor je open. Het kan voorkomen dat je dringend verlegen zit om een advies op IT gebied bijvoorbeeld of dat je een expert wilt inhuren voor een project. Deze zaken krijgen in mijn uitgebreide netwerk meer kans om opgelost te worden of te worden gevonden. Ook wanneer je zelf op zoek bent naar een andere functie kan die wens worden uitgezet in mijn netwerk.

Extra 3.
Open toegang en deelname aan zes Masterclasses die alle zes betrekking hebben op leiderschap en de ontwikkeling ervan. Klik hier voor planning en inho­­ud

 

Testimonial

Brigitte Gadiot, Teamleider Onderwijs-Ambulante Dienst Koninklijke Auris Groep
Dank voor je warme en respectvolle coaching waardoor ik stappen heb kunnen zetten in de Reis van de Leider en het (her)ontdekken van mijzelf. Au revoir!

Monique Hillebrands, Projectleider Bouw en Facilitair UMCG
Ik ben anderhalf jaar met Geke “op reis geweest”. Een mooie, intensieve reis waarin ik heb gelachen, gehuild, geleerd, gelezen, Masterclasses gevolgd (een aanrader!), keuzes gemaakt en …mijn balans gevonden.
Een groot cadeau en ik had het voor geen goud willen missen!

Sascha Gomperts, Senior HR-adviseur Pro Rail.
“Geke Kiers was my coach during 15 coaching sessions. She is a very good listener and combines this with analytical and confronting skills, adapted to my need. She uses the enneagram and ‘set ups’ (opstellingen) as supporting instrument. She gave me more insight in the next steps which lay in front of me. I am very content with the results.”

Hoe schrijf ik me in?

Dat kan heel eenvoudig. Stuur een mailtje naar: lesprit@gekekiers.nl

Ik wil nog meer weten.

Dat kan. Twee manieren om meer informatie op te halen:

 1. Bezoek de site www.gekekiers.nl voor meer info over leiderschap en over Geke Kiers. Meld je ook aan voor de E-zine waardoor je elke maand meer info ontvangt.
 2. Neem contact op door een mail te sturen naar lesprit@gekekiers.nl

Teamarrangementen en Samen Leren

Ook teams of organisaties kunnen behoefte hebben aan coaching, advies of begeleiding bij hun groei en ontwikkelingsvragen. Want samen leren leidt tot betere resultaten op het werk. Er kan voor teams of organisaties een programma helemaal op maat worden samengesteld. Vooraf vindt gedegen onderzoek plaats. De start daarvoor leggen we samen in een intake gesprek. Wil je meer informatie over deze mogelijkheid stuur dan een mail naar lesprit@gekekiers.nl. Wil je weten wat de feedback is van andere klanten na een dergelijk programma, ga dan naar Referenties.

V.I.P. Een doorbraak in 1 dag

Ben je een ervaren leider of top professional. Wil je een doorbraak en heb je niet veel tijd? Dan is het V.I.P. wellicht iets voor jou. In 1 dag maken we een programma helemaal op maat. Gedegen onderzoek gaat daaraan vooraf met intake gesprek, vragenlijst en interview via Skype. Op de dag zelf werk ik intensief met jou aan je persoonlijke vraagstuk, aangevuld met 2 Nederlandse topspecialisten. Zij werken vanuit verrassende nieuwe invalshoeken met jou aan je vragen. Een V.I.P. is een dag vol energie. Een evaring. Gericht op een doorbraak.

Meer informatie? Stuur dan een mail naar lesprit@gekekiers.nl