Masterclass Presentatie van Leiderschap 

april 26, 2024
Geen reacties

Wie leiding geeft weet dat dat niet altijd even gemakkelijk is. Wat je wilt bereiken wordt niet altijd zo ervaren of begrepen. Wat straal je uit en wat wil je bereiken; kloppen die twee wel met elkaar? Maar ook: wat zijn jouw belemmerende overtuigingen die je in de weg zitten om je doelen ook werkelijk te realiseren? 

Leer overtuigend je plek in de te nemen en krachtig authentiek leiderschap neer te zetten. Krachtig authentiek leiderschap wat aanstekelijk werkt op anderen; dat is wat we noemen een ‘sticky leader’. 

In deze Master Class leer je dat presentatie van leiderschap veel meer is dan sturing geven. Je maakt kennis met de vijf eigenschappen die Manfred Kets de Vries hanteert bij zijn definite van echte leiders; het zijn handelaren in Hoop. Maar hoe wordt je zo’n sticky leader en waar vind jij je eigen authenticiteit? Daarbij heb je ook te maken met je eigen innerlijke criticus en patronen die je tegenhouden, in de weg zitten en toch ook lastig los te laten zijn. In deze Masterclass ga je op onderzoek en maak je kennis met de mogelijkheden die bij jou passen, nu en naar de toekomst gerekend. 

Lijkt het je interessant om met andere lerende en ambitieuze werkers, te leren en te ontdekken? We werken tijdens de MC in kleine groepen waarin het programma het uitgangspunt vormt en waar toch op ieders op eigen vragen kan worden ingespeeld.

Wanneer: 20 september 14.00 – 17.00u

Waar: Landgoed de Horst in Driebergen. De thuisbasis voor Bureau L’Esprit; een plek waar kunst, natuur en kwaliteit van werken elkaar ontmoeten en waar leren als een cadeau kan worden aangenomen. 

Investering: 175,00 excl btw en inclusief onbeperkt koffie en thee, drinks en bites en het parkeren is hier gratis. Je ontvangt een rijk gevulde masterclass en ook een handout met volledige beschrijving van de MC aangevuld met een literatuurlijst en andere bronnen én aangevuld met leervragen die tijdens de MC werden ingezet.

Meld je aan door een mailtje te sturen naar lesprit@gekekiers.nl