Executive Coaching

 

Voorafgaand aan mijn carrière heb ik bedrijfskunde gestudeerd, ik ben dus zelf goed opgeleid. Toch brengt Géke als mijn coach en adviseur de allernieuwste know-how mee op het gebied van organisatieontwikkeling en changemanagement. Bovendien kent zij de organisatie door en door. Zij is voor mij daarom een uiterst geschikte gesprekspartner. Erg prettig om met regelmaat te sparren, feedback en advies te krijgen.
-Directeur Bestuurder van een onderneming in Zorg en Welzijn

Executive coaching

Als manager, bestuurder of ondernemer werk je dikwijls op een solitaire plek in de organisatie. Collega’s zijn er volop maar niet altijd de geschikte gesprekspartner die jou kan adviseren en van feedback kan voorzien. Iemand die jou ook durft te confronteren. Iemand met wie je -misschien wel daarom- regelmatig op vertrouwelijke wijze kunt spreken over de zaken die je bezig houden.

Je wilt een gesprekspartner op gelijkwaardig niveau, maar ook iemand die zelf voldoende extra’s meebrengt; levenservaring of top-deskundigheid op het gebied van processen en werkrelaties en/of van organisatieontwikkeling en groei.
Als ervaren executive coach en adviseur bied ik je precies die mogelijkheden. Als je executive coach fungeer ik bovendien als een klankbord van buiten. Een klankbord op niveau die oprechte aandacht voor je heeft en waar je vrijelijk je persoonlijk vraagstuk kunt inbrengen. En die altijd het vertrouwelijke karakter bewaakt en bewaart.
Ik baseer me in mijn werk als executive coach en gesprekspartner op ruim 30 jaar onderzoek en ervaring in het begeleiden en adviseren van bestuurders, directeuren en directieteams; executives uit zowel de non-profit sector als uit het bedrijfsleven (internationaal). 

Het bijzondere aan Géke is haar scherp analytisch vermogen. Zij stelt je steeds de juiste vragen. Weet ook de antwoorden. Zij is tegelijkertijd heel praktisch én heel visionair.
-Brandmanager, Internationale beursgenoteerde onderneming.

Ik was op zoek naar een gesprekspartner, een coach die mijn specifieke situatie begrijpt en mij kan ondersteunen met advies. Ik heb nu een paar jaar ervaring met Geke als mijn adviseur. Zij is iemand die me feedback kan geven en zo het verschil kan maken. Soms mag het best schurend en confronterend zijn. Daar groei ik alleen maar van.
-Directeur internationale onderneming

Kenmerkend voor het werk van haar is dat zij doordringt tot de kern van de zaak. Géke heeft oog voor het hele proces; van idee en impact tot en met de executie.
-Communicatie manager Internationaal opererend farmaceutisch bedrijf

Als leider zie je er op toe dat iedereen in het bedrijf reflecteert op zijn positie. De sleutelfiguren wel in het het bijzonder. Dan zou het toch gek zijn wanneer ikzelf niet mijn reflectie en advies organiseer, ik leer er zelf heel veel van. Vroeger zei ik nog wel eens ‘ze luisteren niet en doen niet wat ik zeg’. Door de executive coaching kijk ik meer naar mezelf en kijken we grondig naar waar ik het nog beter kan doen. Zelfreflectie is nu voor mij de allerbelangrijkste voorwaarde om me te verbinden met alle anderen in de onderneming. En alles wat ik leer betaalt zich vroeger of later altijd uit in de hele organisatie.
-Directeur Nederlands onderneming met meerdere locaties in het land

Hoe werkt een executive traject?

Natuurlijk gaat het allereerst om de vraag die aan het advies- coachtraject ten grondslag ligt en daarna om de klik. Als die er is werk ik vanuit de verbinding. Verbinding met de klant, diens vraag en met de organisatie die daarvoor de context vormt. Daarom worden er vanuit Bureau L’Esprit altijd trajecten aangeboden i.p.v. losse gesprekken. In de relatie zit de meerwaarde. Geen uurtje factuurtje verbinding maar onvoorwaardelijk ontvangen wat je verwacht. En meer.

De omvang

We starten met een intake en leggen de vraag en het aanbod vast in een overeenkomst. Van daaruit worden, steeds op basis van je eigen agenda, vervolgafspraken gemaakt. In totaal acht gesprekken. De ervaring leert ook dat de gesprekken gemiddeld één keer per zes weken plaatsvinden.
De ervaring leert dat de acht gesprekken een klein jaar in beslag zullen nemen. Je bent met dit traject dus verzekerd van een klein jaar advies en de sparring die bij jou past.
Je komt altijd anders uit een traject dan hoe je er in ging. Logisch, je groeit en ontwikkelt in het coach-jaar. En dat vertaalt zich rechtstreeks naar dat wat jij kunt betekenen voor de organisatie. Het resultaat telt tenslotte.
Na een eerste jaar kan vanzelfsprekend een vervolg worden ingeboekt. Executive coaching krijgt zo een bij jou passende vorm met een hoge intensiteit en resultaat.

Singapore of Driebergen
De gesprekken kunnen gevoerd worden op het Landgoed de Horst, de thuisbasis van Bureau L’Esprit. Het is ook mogelijk gesprekken met mij te voeren in Singapore. Naar eigen keuze: live of online.

De investering

Dit coachingsprogramma kost € 4.500,- (excl. Btw)
Dit bedrag is inclusief 2 extra’s:
– 1 jaar exclusief en persoonlijk advies
– en het gebruik van een groot netwerk.
Lees hier verderop meer.

Op dit programma zit een tevredenheidgarantie. Het programma is elke euro waard. Klanten die met mij in dit programma werken zien binnen 3 maanden resultaat. Fijn om te weten.

Extra 1.
Gedurende jouw expeditiejaar waarin de coachingsgesprekken plaatsvinden heb je de mogelijkheid om ook tussendoor met mij als adviseur te sparren. Dit kan per telefoon, Skype of per e-mail. Elke bijzondere vraag die dringend is kan per sms of mail worden voorgelegd. Daarop zal ik binnen 24 uur contact met je opnemen en kan overleg plaatsvinden. Zo ben ik als je adviseur altijd beschikbaar. Tegelijkertijd geeft deze mogelijkheid al zoveel rust dat je waarschijnlijk zelf in vrijwel alle gevallen de zaken zelf oplost. Dat is ook precies wat een leider of een leading professional te doen staat. Maar voor dringende gevallen is het maar wat fijn dat de mogelijkheid van sparren altijd open staat.

Extra 2.
Behalve mijn deskundigheid als adviseur en coach staat ook mijn netwerk voor je open. Het kan voorkomen dat je dringend verlegen zit om een advies op IT gebied bijvoorbeeld of dat je een expert wilt inhuren voor een project. Deze zaken krijgen in mijn uitgebreide netwerk meer kans om opgelost te worden of te worden gevonden. Ook wanneer je zelf op zoek bent naar een andere functie kan die wens worden uitgezet in mijn netwerk.

 

Leiders coachen, executives, vergt veel van coaches. Om echt iets te kunnen betekenen voor de klant is het nodig om het vak op top-niveau te kunnen uitvoeren maar meer nog is het nodig om open, eerlijk en confronterend te zijn. En dat gaat verder dan alleen het mentale niveau. Het gaat ook om betrokkenheid en liefde.
Uit: Spiegel aan de Top
       over de praktijk van executive coaching.

Betalingsregeling

We merken soms dat de kosten een reden kunnen zijn om te aarzelen over deelname aan de trajecten. Dat begrijpen we heel goed. Daarom hanteren we binnen de L’Esprit praktijk al jarenlang een betalingsregeling voor al onze programma’s.

Er is binnen de praktijk van Bureau L’Esprit altijd ruimte voor een betalingsregeling. En soms -alleen als dat echt passend is- brengen we een activiteit niet in rekening. Juist omdat we vinden dat coaching, sparring en advies voor iedereen bereikbaar moet zijn. In alle gevallen zoeken we samen naar een oplossing op maat. In termijnen betalen, over verschillende jaren spreiden, of nog anders. En een gratis intake-gesprek aanvragen kan ook altijd. Zo ervaar je wat coaching voor jou kan doen en maak je de goeie keuze uit alle trajecten die je aanspreken. Doen!

Wil je gebruik maken van deze betalingsregeling? Stuur je vraag naar lesprit@gekekiers.nl  Natuurlijk houden we rekening met privacygevoelige info en houden we ons aan de privacyregels en wetten.