Persoonlijke coaching Full Fledged


Volledig in je kracht staan en dat kunnen omhelzen. 
Sta je op t punt van doorbreken of ben je van plan de volgende stap in je carrière te zetten of ben je op weg daarnaartoe. Sta je op de scheidslijn van zoeken en vinden in je werk?

Dit traject is bedoeld voor wie echt volgende stappen wil en durft te zetten naar persoonlijke verdieping en naar voluit leven en werken. In lijn met je eigen waarden en met wat je doet en wilt bereiken. De regie pakken in plaats van wachten op betere tijden (of betere collega’s, of een betere baas/partner/omstandigheden). Completely mature!

Leer volledig bewust Presence te hanteren en doordacht persoonlijk leiderschap in te zetten en leer op de goeie plek te gaan staan in ’t leven, jouw plek. Maak zo ruim baan voor je eigen diepe wijsheid en creativiteit. Thuiskomen! In dit coachtraject ligt het accent helemaal op hoe je Presence en zelfcompassie kunt trainen en toepassen. En op hoe je de wijsheid en de power van het systemische werk kunt volgen en zo in de kracht van het leven kunt staan! Volwassen en in full bloom. 

Omvang en kosten en kies voor Driebergen of Singapore

Dit traject omvat een Intake en 8 gesprekken van 1.5u. inclusief een eigen familieopstelling 
Kosten: €2700,-  excl btw.
Bonus: een follow up gesprek na 3 maanden. 
Meld je aan; stuur een mail naar lesprit@gekekiers.nl 
De gesprekken vinden plaats in Driebergen op Landgoed de Horst, de thuisbasis voor Bureau L’Esprit. Of naar keuze in Singapore voor wie daar woont of werkt. Naar eigen keuze live of online via Zoom/beeldbellen. 

Betalingsregeling

We merken soms dat de kosten een reden kunnen zijn om te aarzelen over deelname aan de trajecten. Dat begrijpen we heel goed. Daarom hanteren we binnen de L’Esprit praktijk al jarenlang een betalingsregeling voor al onze programma’s.

Er is binnen de praktijk van Bureau L’Esprit altijd ruimte voor een betalingsregeling. En soms -alleen als dat echt passend is- brengen we een activiteit niet in rekening. Juist omdat we vinden dat coaching, sparring en advies voor iedereen bereikbaar moet zijn. In alle gevallen zoeken we samen naar een oplossing op maat. In termijnen betalen, over verschillende jaren spreiden, of nog anders. En een gratis intake-gesprek aanvragen kan ook altijd. Zo ervaar je wat coaching voor jou kan doen en maak je de goeie keuze uit alle trajecten die je aanspreken. Doen!

Wil je gebruik maken van deze betalingsregeling? Stuur je vraag naar lesprit@gekekiers.nl  Natuurlijk houden we rekening met privacygevoelige info en houden we ons aan de privacyregels en wetten.