Coachgesprekken op een strippenkaart

 

 

 

 

 

 

 

En juist ook heerlijk buiten, weg van je bureaustoel. Je leest er meer over in dit artikeltje.
Ik hoor graag of jij gebruik wilt maken van de strippenkaart. En of je geïnspireerd wilt worden in en door de natuur. Laat me weten door even een mail te sturen aan Lesprit@gekekiers.nl.
Ik kijk er oprecht naar uit om weer samen te werken met je.

Coachgesprekken op een strippenkaart?

Ja dat kan zomaar!

Regelmatig komt het voor dat klanten met wie ik werk, het eigen doorlopen coachtraject liever nog niet willen afsluiten. De gesprekken zijn inspirerend en voedend en daarom jammer om te beëindigen. Dikwijls dragen de coachgesprekken ook bij aan de volgende stap in een loopbaan en altijd zijn ze helpend in persoonlijke groei en ontwikkeling.

Bovendien kan het eenzaam zijn aan de top en vormen de coachgesprekken een blijvende mogelijkheid om te sparren, gedachten en gevoelens te testen en uit te dagen. Zo ontstond het idee om een strippenkaart te ontwikkelen die je de mogelijkheid geeft je coachtraject naar eigen wens in vorm en omvang voort te zetten, zonder limiet.

Wat biedt een stippenkaart.

Een strippenkaart geeft je de mogelijkheid om je coachtraject voort te zetten met telkens vijf coachgesprekken. Een strippenkaart is te gebruiken door wie een coachtraject 4.0 of een coachtraject voor executives heeft doorlopen. Voor elke afspraak op de strippenkaart zal twee uur in de agenda worden gereserveerd precies zoals je al gewend bent in je coachtraject. Een mooie marge qua tijd, waarin rustig gesproken kan worden over de kwesties waarmee je dealt in je werk (en/of je priveleven) en waarin tegelijkertijd verdieping en inspiratie kan plaatsvinden. Dikwijls zullen ook nieuwe zienswijzen, literatuur of andere bronnen van inspiratie worden voorgelegd.

Op een rijtje gezet:
  • Voor elke afspraak wordt twee uur gereserveerd.
  • Een strippenkaart geeft je recht op vijf gesprekken en is twee jaar geldig. Zo kun je elke maand een gesprek voeren wanneer daar aanleiding voor is en kun je ook rustig vier maanden verderop je gesprek inplannen. Je eigen actualiteit en je eigen agenda geven je de aanleiding én de mogelijkheid.
  • Voor de reguliere losse  gesprekken wordt telkens 300,- in rekening gebracht. Binnen de strippenkaart bedragen de kosten 250,- per gesprek.
  • Je investering: 1250,- per strippenkaart.
Real live, Corona-proof, weg van je bureaustoel en bewegend als je dat wilt, in de natuur. Omdat het je echt beter maakt!
  • Natuurlijk kunnen de gesprekken on-line worden gevoerd maar veel vaker wordt gekozen voor een Corona-proof real live ontmoeting. Onlangs verkoos ikzelf voor dit doel 7 prachtige spots op het Landgoed Amelisweerd langs de Kromme Rijn en 200 stappen verwijderd van waar ik woon/werk. Plekken waar je kunt genieten van de natuur en rustig kunt werken. Of als je dat wilt: kunt wandelen tijdens je coachgesprek langs het riviertje de Kromme Rijn of tussen de schapen.
  • Natuurlijk kunnen we kiezen voor nog meer focus en een flipover om zaken te noteren en te duiden. In dat geval spreken we af op het Landgoed De Horst, al ruim 15jaar het thuisadres voor Bureau L’Esprit en een schitterende en inspirerende plek waar kunst, natuur en kwaliteit elkaar ontmoeten. Of bij mij thuis in Bunnik waar ik de 1.5m afstand kan garanderen en we ons kunnen houden aan de leefregels om zo samen de pandemie te bestrijden.