Coachgesprekken op een strippenkaart

Coachgesprekken op een strippenkaart?

Ja dat kan zomaar!

Regelmatig komt het voor dat klanten met wie ik werk, het eigen doorlopen coachtraject liever nog niet willen afsluiten. De gesprekken zijn inspirerend en voedend en daarom jammer om te beëindigen. Dikwijls dragen de coachgesprekken ook bij aan de volgende stap in een loopbaan en altijd zijn ze helpend in persoonlijke groei en ontwikkeling.

Bovendien kan het eenzaam zijn aan de top en vormen de coachgesprekken een blijvende mogelijkheid om te sparren, gedachten en gevoelens te testen en uit te dagen. Zo ontstond het idee om een strippenkaart te ontwikkelen met de mogelijkheid om het coachtraject naar eigen wens in vorm en omvang voort te zetten, zonder limiet.

Wat biedt een stippenkaart?

Een strippenkaart geeft je de mogelijkheid om je coachtraject voort te zetten met telkens vijf coachgesprekken. Een strippenkaart is te gebruiken voor wie al een coachtraject heeft doorlopen. Voor elke afspraak op de strippenkaart zal twee uur in de agenda worden gereserveerd precies zoals je al gewend bent in je coachtraject. Een mooie marge qua tijd, waarin rustig gesproken kan worden over de kwesties waarmee je dealt in je werk (en/of je priveleven) en waarin tegelijkertijd verdieping en inspiratie kan plaatsvinden. Dikwijls zullen ook nieuwe zienswijzen, literatuur of andere bronnen van inspiratie worden voorgelegd.

Op een rijtje gezet:
  • Voor elke afspraak wordt twee uur gereserveerd.
  • Een strippenkaart geeft je recht op vijf gesprekken en is twee jaar geldig. Zo kun je elke maand een gesprek voeren wanneer daar aanleiding voor is en kun je ook rustig vier maanden verderop je gesprek inplannen. Je eigen actualiteit en je eigen agenda geven je de aanleiding én de mogelijkheid.
  • Je investering: 1750,- per strippenkaart excl. btw. Inclusief drinks en bites en inclusief locatiekosten. Parkeren is gratis.
Driebergen of Singapore, aan jou de keuze. Live of online.
  • Natuurlijk kunnen de gesprekken online worden gevoerd maar veel vaker wordt gekozen voor een live ontmoeting. Onlangs verkoos ikzelf voor dit doel 7 prachtige spots op het Landgoed Amelisweerd langs de Kromme Rijn en 200 stappen verwijderd van waar ik woon/werk. Plekken waar je kunt genieten van de natuur en rustig kunt werken. Of als je dat wilt: kunt wandelen tijdens je coachgesprek langs het riviertje de Kromme Rijn of tussen de schapen.
  • Natuurlijk kunnen we kiezen voor nog meer focus en een flipover om zaken te noteren en te duiden. In dat geval spreken we af op het Landgoed De Horst, al ruim 15jaar het thuisadres voor Bureau L’Esprit en een schitterende en inspirerende plek waar kunst, natuur en kwaliteit elkaar ontmoeten, of voor Singapore. Aan jou de keuze.

Betalingsregeling

We merken soms dat de kosten een reden kunnen zijn om te aarzelen over deelname aan de trajecten. Dat begrijpen we heel goed. Daarom hanteren we binnen de L’Esprit praktijk al jarenlang een betalingsregeling voor al onze programma’s.

Er is binnen de praktijk van Bureau L’Esprit altijd ruimte voor een betalingsregeling. En soms -alleen als dat echt passend is- brengen we een activiteit niet in rekening. Juist omdat we vinden dat coaching, sparring en advies voor iedereen bereikbaar moet zijn. In alle gevallen zoeken we samen naar een oplossing op maat. In termijnen betalen, over verschillende jaren spreiden, of nog anders. En een gratis intake-gesprek aanvragen kan ook altijd. Zo ervaar je wat coaching voor jou kan doen en maak je de goeie keuze uit alle trajecten die je aanspreken. Doen!

Wil je gebruik maken van deze betalingsregeling? Stuur je vraag naar lesprit@gekekiers.nl  Natuurlijk houden we rekening met privacygevoelige info en houden we ons aan de privacyregels en wetten.