Referenties

Koninklijke Auris Groep

Brigitte Gadiot
Teamleider regio west

De Masterclasses zijn rijk, inspirerend en raken je ziel. Rijke input in de masterclasses en reflecteren op wat dit betekent voor jou persoonlijk, is een gouden combinatie. Typerend is de muzikale start van elke masterclass “We ’re coming home now”.

UMCG

Monique Hillebrands
Projectleider Bouw en Facilitair

Geke luistert, vraagt, confronteert, deelt een enorme hoeveelheid kennis en heeft aandacht voor alle deelnemers tijdens de Masterclasses. Ze sluiten naadloos aan bij mijn coachtraject. Zelfontwikkeling is, zoals Geke altijd zegt “topsport”. Dat is absoluut waar en ik krijg er enorm veel energie van. Persoonlijk leiderschap, ik wens het iedereen toe! 

Vereniging Mediators in de Gezondheidszorg: VMG

Madzy Maljaars
voorzitter VMG

Hartelijk dank voor al je kennis en inspanning. De manier waarop je de groep Mediators de hele dag meenam vond ik prettig en erg knap.

Sinai centrum

Asif Asgarali
Psychiater

Ik ben weer meer van mijn vak gaan houden. Het coachtraject heeft me daarin een enorme boost gegeven.

Sanofi

Conny van Iwaarden
Manager Communications

In 3 zinnen wat ik kenmerkend vind aan het werk van L’Esprit; Geke Kiers:
Ze dringt door tot de kern van de zaak. Voorkomt dat anderen afdwalen. En heeft oog voor het hele proces van idee vorming (hoog-over) en impact (laten landen van de boodschap) tot en met de executie (het tot leven brengen, materialiseren).

Naturalis

Caroline Breunesse
Hoofd Tentoonstellingen Ontwikkeling en Productie Biodiversity Center Naturalis

Over vertrouwen: ‘Soms zie je het ineens gebeuren dat iemand vertrouwen krijgt en dan is hij ‘captain of his own ship’. Dat is voor mensen een fantastische ervaring, een constatering dat ze de baas over zichzelf zijn geworden.’
Ik heb dat met jouw hulp ook ervaren: ik heb beter ingezien wat ik kan en ben daar in gaan geloven. En het coachingsjaar is nog niet eens afgelopen! 🙂

Naturalis

J.A.A. (Jet) de Wit
Inhoudsontwikkelaar Evenementen

De enorme kennis en het enthousiasme van Geke werkten inspirerend en aanstekelijk voor mij. Tijdens mijn coachtraject heeft ze met haar vakmanschap en compassie veel inzichten aangereikt en me verder geholpen in mijn professionele ontwikkeling. Geke is een prettige professional. Met haar gevoel voor humor is zij bovendien in staat om je ook telkens weer even de onmisbare ‘andere kant van het verhaal’ te laten zien.

ProRail

Sacha Gomperts
Sr HR-adviseur

Geke Kiers was my coach during 15 coaching sessions. She is a very good listener and combines this with analytical an confronting skills, adapted to my need. She uses the ennagram and ‘set ups’ (opstellingen) as supporting instrument. She gave me more insight in the next steps which lay in front of me. I am very content with the results.

Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Haaglanden

Maria Croonen
Directeur

Geke Kiers is een inspirerend coach. Ze heeft me met o.a. de methode Spiral Dynamics enorm geholpen een stap verder te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling.

NCOI Opleidingscentrum

Jeanette Hadderingh
Strategisch account manager

Ik heb met Geke samengewerkt in een langdurig organisatie ontwikkelingstraject, waarbij zij verantwoordelijk was voor de programma inhoud en de coaching op directieniveau. Ik geniet van haar professionaliteit, rust en warmte. Met haar scherpe blik en respect voor de ander laat ze anderen groeien en schitteren. Ik ben fan!

Ministerie van BZK

Fer Kousen
Legal advisor, advisor conflict management and mediator  

Bij NMI Mediators Haaglanden heeft Geke onlangs een training Spiral Dynamics gegeven. De mediators hebben een unieke trainingsdag gehad. Geke wist van de eerste tot de laatste minuut te boeien. Niet alleen door de uitgebreide kennis van het onderwerp, maar ook door de persoonlijk, energieke en enthousiaste manier van werken. Met andere woorden: zeer aan te bevelen!

Quellhorst Mediation

Tineke Quellhorst
Mediator

Alles wat je ons op je presentatie over Spiral Dynamics aanreikte, is aan het bezinken in mijn innerlijk en zoekt zich een plekje. Je komt op mij zo heerlijk bevlogen over, dat soort mensen koester ik graag, dus jou ook! Je hebt mijn beeld van mezelf en anderen verrijkt, dank je wel!

Gemeente Zoetermeer

Hans van der Schraaf
Hoofd van afdeling Vrijetijdsvoorzieningen en Accommodatie

Als geen ander weet Géke Kiers je wegwijs te maken in de wereld van Spiral Dynamics. Op een innemende en inlevende wijze weet zij de interesse bij mensen te prikkelen en de verschillende bestaansniveaus van de Spiral Dynamics toe te lichten. Zij gebruikt daarbij wellevende en aansprekende voorbeelden, die meteen ook de waarde van Spiral Dynamics aantonen. Zowel in de persoonlijke sfeer als in de beroepsmatige context. Géke heeft mij en veel van mijn collega’s meer inzicht geboden in het besef dat dingen niet zo maar gebeuren als ze gebeuren en dat veel te verklaren is met behulp van Spiral Dynamics. Naast dat er meer begrip ontstaat tussen teamleden en collega’s onderling is met dit besef ook beter te voorspellen hoe mensen of groepen mensen zullen reageren op acties die in de organisatie worden ondernomen. En daarmee zijn de acties tegelijkertijd beter te richten naar de verschillende doelgroepen. Ik heb Géke mogen ontmoeten op verschillende niveaus in de organisatie en telkens dwong zij bewondering af voor de wijze waarop zij zich als een coach en adviseur tussen de teamleden en managers bewoog. Het respect dat zij voor elk individu opbrengt maakt dat zij op een heel constructieve wijze ondersteuning kan bieden in leer- en ontwikkelmomenten bij individuen en binnen teams. Voor ons ontstond daarmee een unieke leerervaring met een hoog rendement.

Philips Consumer Lifestyle, Drachten

Marcel Briggen
Manager prototyping

Mijn kennismaking met Spiral Dynamics in de MBA masterclass persoonlijkheid leiderschap heeft me een gevoel van herkenning gegeven. Omdat Geke Kiers de Spiral Dynamics theorie “beleefd”, presenteert ze deze zodanig enthousiast dat er een dimensie aan toegevoegd wordt. Eenmaal geland en begrepen biedt de Spiral Dynamics theorie een context in fasering van culturele ontwikkeling. Je kunt in deze context als persoon, groep of samenleving je huidige positie, je voor- en achterland vaststellen. Dit is een waardevolle ervaring die mij als individu een bepaald “houvast” geeft. Geke Kiers heeft mij door haar enthousiasme en gedreven professionaliteit weten te raken, ik ben dan ook blij dat onze wegen elkaar gekruist hebben.

Stam B.V., Heerenveen

Bernard Posthumus
Commercieel directeur

Tijdens mijn MBA-studie heb ik het genoegen gehad om deel te kunnen nemen aan 4 colleges Persoonlijk Leiderschap van Geke Kiers. Daarin heeft ze me op een zeer inspirerende wijze gecoacht naar mijn authentieke zelf. Zij introduceerde daarbij ondermeer het model van de Spiral Dynamics. De kracht van dit model zit voor mij in de ordening die het aanbrengt in de ‘chaos’ waarin ik regelmatig verkeer. Hoe naïef kun je zijn, te veronderstellen dat we qua bewustzijnsniveaus met elkaar in de pas lopen? Geke heeft de eenvoud van het model bij mij voortreffelijk tot leven gebracht, ik ben er nog lang niet klaar mee!

Onboard

Patrick Groot
Directeur

Spiral Dynamics is een model dat direct tot de verbeelding spreekt. Na een eerste kennismaking van ca 30 minuten nodigt het uit tot meer. In twee trainingsdagen is bij Onboard de blauwdruk gelegd voor een inspirerende organisatieontwikkeling. Géke heeft een breed pallet aan middelen ingezet om SD in de organisatie te verankeren. Alle Onboard medewerkers hebben de online testen gedaan van Kiers en de Ranitz. De uitkomsten hiervan zijn in dynamische groepssessies besproken. Sessies met diepgang op persoonlijk- en organisatieniveau. Géke weet daarvoor als geen ander een veilige en comfortabele sfeer te creëren. SDi is een model dat Onboard direct heeft doen groeien.

Timeos (voorheen GBF)

Frank van der Sommen
Manager Administratie & Procesbeheer; pensioenfondsen

Ik ervaar het als een voorrecht om door Geke Kiers te worden gecoacht en om deel uit te maken van een MD- groep die zij traint in ons bedrijf. Geke is als geen ander in staat om mij inzicht te geven in mijzelf. Inzicht in wie ik in wezen ben. Ik kan daar nu mee aan de slag. Haar vaardigheden en kennis komen als één bron van inspiratie over mij heen. Geke ademt als het ware haar deskundigheid. Deskundigheid over Spiral Dynamics, over het Enneagram, over Covey. Over leiderschap vooral. En ze verbindt al die deskundigheid tot een samenhangend geheel. Grote klasse.

Biomet Nederland

Dhr. T. van Dam, 33 jaar
Financieel directeur

Ik kwam in contact met de coachpraktijk L’Esprit tijdens mijn MBA opleiding. Nu ondervind ik in dit coachtraject een zeer professionele en op mijn persoon toegespitste begeleiding. En dat op een unieke lokatie. Ik leerde door de coaching vooral mezelf goed kennen en verbanden te leggen tussen gedrag en persoonlijkheid. Ik beveel deze coaching graag aan anderen aan omdat het echt helpt om in de hectiek van elke dag emoties te ‘containen’ en om te reflecteren.

ING Bank

Mw. Marjolein Boonen, 41 jaar
Manager Administration en Support

Wat ik zo bijzonder vind aan de coachpraktijk L’Esprit is de manier waarop je tijdens en na de coachingsgesprekken aan het denken wordt gezet. Géke plant wat zaadjes en die komen tot bloei op het moment dat het voor jou van toepassing is. Ik leerde vooral dat het leven een aaneenschakeling van leermomenten zal blijven. Je bent nooit “klaar”. Dat neemt niet weg dat ik door L’Esprit een flinke stap verder ben gekomen. Ik heb vanwege de persoonlijke klik voor de L’Esprit praktijk gekozen. En ik ben daar nog steeds heel tevreden over, juist omdat omdat ik er heel professioneel en heel persoonlijk begeleid wordt.

Anthonius Ziekenhuis, Nieuwegein

Ferentia van Dijk, 44 jaar
beleidsadviseur patientenlogistiek

Door een oud studiegenoot ben ik in contact gekomen met de adviespraktijk L’Esprit. Het meest belangrijke aan de coaching is voor mij wel dat ik op een niet zweverige manier in contact wordt gebracht met mijzelf, met mijn zachte kant. Ik vind dat zó bijzonder. Want zo leer ik mijn “verborgen kant” te ontwikkelen. Ik ben er, wat je noemt, een rijker mens van geworden. Zowel prive als in mijn werk. Ik vind de coaching een echte aanrader.

Gemeente Nederlek

Peter Klerk, 36 jaar
Hoofd financiën en Informatievoorziening

In veel opleidingen die ik eerder volgde ben ik vooral getraind op gedrag en vaardigheden. In de L ‘Esprit-praktijk leer ik juist over mijn dieper liggende overtuigingen en motivaties. Dit zelfinzicht heeft me ontzettend veel gebracht. Zowel in mijn professionele groei als ook privé. L’Esprit is voor mij samen te vatten in drie woorden: Persoonlijk, Samen en Deskundig. Persoonlijk, omdat ik er als persoon met mijn parels en puzzels helemaal centraal sta. Samen, omdat ik geleerd heb dat ik er niet alleen voor sta, dat ik deel uit maak van een groter geheel. Dat besef is voor mij van enorme betekenis gebleken. En in praktische betekenis staat Samen ook voor: dat er echt ruimte is voor contact, ook buiten de geplande leer-tijd om. Deskundig, omdat er merkbaar wordt gewerkt vanuit een schat aan ervaring en levenswijsheid. Wat ik hier geleerd heb levert echt een wezenlijke bijdrage aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik kan het andere professionals zeker aanraden.

Kendle International BV

Marieke Meulemans, 27 jaar
coördinator Trainingen en Development

Voor Kendle International heeft Geke Kiers een aantal trainingen verzorgd die we wegens groot succes gaan herhalen met andere groepen. Ook nieuwe trainingen zullen volgen. Opvallend in het werk van Géke is haar enthousiasme en gedrevenheid, haar grote deskundigheid en haar inspiratie. Die werken aanstekelijk op de deelnemers. Ook in het voortraject van de training werkt ze met grote deskundigheid en betrokkenheid. Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat dat heel aanstekelijk werkt. Wij zijn er best trots op dat we onze deelnemers nu prachtige trainingen kunnen aanbieden. Géke haalt echt het beste in onze teams naar boven. Zij stimuleert iedereen tot nadenken over je eigen ontwikkeling, dat van je team en het bedrijf. Zij biedt een kader aan waarna je zelf mag inkleuren. In ons bedrijf, waar top-professionals werken, werkt dat uitstekend.

Thaeles BV

Rob Hüskens
Algemeen directeur

Ons bedrijf is via het NCOI in contact gekomen met Geke om binnen de masterclass Businesspartner Mens, Werk en Verandering, invulling te geven aan de Masterclass HR management consultancy. Geke heeft perfect vorm gegeven aan een “opmaat” programma op het gebied van HR Management Consultancy.  Geke verstaat de kunst om deelnemers over de grens van het eigen kunnen te laten kijken en nieuwe uitdagingen op professioneel en op persoonlijk vlak aan te laten gaan. De gehanteerde stijl is daarbij prikkelend, stimulerend en innemend. Via het programma is een toegevoegde waarde gerealiseerd voor ons bedrijf en de deelnemers aan de masterclass waardoor onze ontwikkeling in een stroomversnelling is gekomen.

KernMediation

Mirjam Duyser
NMI Register mediator – DNV gecertificeerd

De trainingen met Geke hebben mij geraakt. Verbinding en echtheid, dat is waar het om gaat. En daar hou ik zo van. De trainingen waren voor mij niet alleen een diepe ervaring, maar hebben mij ook geholpen om in mezelf sluimerende inzichten te verstevigen en concreet te maken.