Masterclasses (Persoonlijk) Leiderschap

Wil je meer weten over (Persoonlijk) Leiderschap? Ben je toe aan nieuwe inspiratie of wil je een doorbraak maken en je functioneren op een hoger plan brengen? De volgende Masterclasses hebben stuk voor stuk betrekking op interessante thema’s voor professionals en leiders die willen excelleren.

De Masterclasses worden gegeven in kleine groepen in de prachtige ambiance van het Landgoed De Horst, de thuisbasis van Bureau L’Esprit.
Je kunt je voor één enkele Masterclass aanmelden en even gemakkelijk voor alle zes. Aan jou de keuze.

 

Waar en wanneer

Telkens van 14.00 – 17.00 uur op Landgoed De Horst, de thuisbasis van mijn praktijk bureau L’Esprit.

Wat kost het

125,- euro per Masterclass. Dit is inclusief 21% BTW en inclusief drinks en bites. Parkeren is gratis.

Aanmelden

Kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar lesprit@gekekiers.nl Na betaling van de factuur kun je deelnemen.

De onderwerpen en data:

 • 15 september 2022 – REACHING GOALS  
  Wie niet zelf z’n doelen bepaalt wordt voortdurend voor de doelen van anderen ingezet.  Door te werken met intenties word je duidelijker voor jezelf én voor je omgeving en voel je de drive van binnen uit, voor doelen die je echt inspireren.  Je werk en je leven kan er door veranderen. Je wordt koersvast. En daarmee duidelijk voor anderen.
 • 13 oktober 2022 – HOW TO FOCUS
  In deze Masterclass leer je sterk aanwezig te zijn in het Hier en Nu. Authentiek aanwezig zonder doodvermoeid te raken door piekergedachtes en stress. Bijzonder helpend wanneer je als professional of als leidinggevende in een druk bestaan zit en ook wanneer je meer balans wilt in je leven. En wanneer je wilt leren krachtig te zijn, van binnen uit.
 • 17 november 2022 – HOW TO OVERCOME YOUR FEARS
  Je kent het wel: je bent vaak bezig om het beste uit jezelf te halen en toch loop je dikwijls vast. Je komt niet verder op een bepaald punt. Een blinde muur, een blinde vlek, een zwart gat, en niet weten hoe dit anders kan. Vaak is dat wat er nodig is om je te ontwikkelen precies dat wat je niet graag wilt. Je wordt innerlijk tegengehouden. Maar hoe kom je nu voorbij de tegenhoudende gedachtes. Hoe kom je echt uit je comfortzone. In deze Masterclass leer je wat er nodig is om je verder te ontwikkelen en je vrij te maken.
 • TBA – ONDERHANDELEN EN BEÏNVLOEDEN VANUIT KRACHT 
  Wie kent niet de lastigheid van het onderhandelen. Over je eigen beoordeling en targets bijvoorbeeld, maar ook het onderhandelen met je medewerkers, klanten of stakeholders kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Waar je kracht ligt, ligt ook dikwijls je valkuil. En voor je het weet duik je er met boter en suiker in. Zit je vast in een kluwen waaruit de weg moeilijk terug te vinden is. Terwijl je zo je best doet. Dat kan beter. Leer onderhandelen en beïnvloeden vanuit kracht.
 • TBA – DE REIS VAN DE LEIDER  
  De ontwikkeling die we doormaken als leider maar ook als professional en privépersoon wordt vaak vergeleken met een reis. In die reis komen verschillende stadia voor en basiskampen waar je prettig gebruik van kunt maken. Inzicht in deze reis en de verschillende fasen kunnen je bijzonder helpen in je eigen ontwikkeling. Krachtig en authentiek leiderschap of Meesterschap komt je meestal niet aanwaaien en de weg er naar toe kan verwarrend zijn.
 • TBA – PRESENTATIE VAN LEIDERSCHAP 
  Wie leiding geeft weet dat dat niet altijd even gemakkelijk is. Wat je wilt bereiken wordt niet altijd zo ervaren of begrepen. Wat straal je uit en wat wil je bereiken, kloppen die twee met elkaar? Maar ook: wat zijn je belemmerende overtuigingen die je in de weg zitten. Leer overtuigend je plek in te nemen en krachtig authentiek leiderschap neer te zetten. Krachtig authentiek leiderschap wat aanstekelijk werkt op anderen.

Aanbevelingen:

De Masterclasses zijn rijk, inspirerend en raken je ziel. Rijke input in de masterclasses en reflecteren op wat dit betekent voor jou persoonlijk, is een gouden combinatie. Typerend is de muzikale start van elke masterclass “We ’re coming home now”.
Brigitte Gadiot
Teamleider regio west
Koninklijke Auris Groep

Bedankt voor de boeiende Masterclass. Ik heb het even laten bezinken en weet nu beter wat ik er mee kan doen.
Dat ga ik ook zeker doen; enkele boeken heb ik al opgevraagd. Mooie leesstof voor de komende vakantieperiode.
Peter van der Wart
Manager Communicatie
Gemeente Zoetermeer

Ik deed mee aan de Masterclass ‘Reaching Goals’  en dat is me heel goed bevallen. En het heeft zaken bij mij in werking gezet. Ik vond het alleen te kort, ik had nog wel een uur “aan de accu willen liggen”…..
Nelly Dijkstra
Teammanager Schadeservices
Achmea Leeuwarden

De Masterclass heeft me veel gebracht. Een aantal zaken hebben zich verdiept en zijn voor mij veel helderder geworden. Door de MC vind ik meer diepgang, de stijl ervan sluit aan bij mijn eigen stijl en bij de zaken die ik doe. Ook in de praktische toepasbaarheid helpt het mij.
Dank voor de MC, wat mij betreft een succes.
Gerrit Minzinga Zijlstra
Directeur Kwaliteit en Innovatie
Bisschop Möller Stichting, Onderwijs met kleur.

Wat was de Masterclass weer super interessant. Dank, hartelijk dank.
Lia van Eijk – Brokx;
Senior medewerker team Belastingen
Gemeente Zoetermeer

Een echt heel boeiende en interessante Masterclass. Ik kreeg direct zin om me nog veel verder te ontwikkelen.
Lizette Leurink;
Project assistent Tentoonstellingen
Naturalis Biodiversity Center

Ik vind de masterclasses een feest. Even aan je nekvel worden opgetild om vanuit een ander, hoger perspectief naar je persoonlijke situatie en handelen te kijken. Inzicht en inspiratie om het straks anders – nog beter! – te doen.
Conny van Iwaarden
Communications Manager
Sanofi

Dankjewel voor een heel bijzondere Masterclass vanmiddag. Ik vond het echt heel bijzonder.
Monique Leenders;
Psycholoog