It starts with one – Recht uit het hart

november 6, 2013
Geen reacties

Net als Claudete Costa zal Ruud Lubbers zijn bijdrage leveren aan de inspiratiedag ‘It starts with one’ op 10 december aanstaande en jij kunt daar bij zijn.

Ruud Lubbers is niet geboren en niet opgegroeid op een vuilnisbelt. Dus wat heeft hij met Claudete Costa gemeen? Wij kennen allemaal Ruud Lubbers nog uit de politiek. Uit de tijd waarin hij Minister President was voor drie kabinetten. Maar wist jij dat Ruud Lubbers daarna ondermeer VN Hoge commissaris voor de vluchtelingen is geweest en om die reden verantwoordelijk voor de opvang en bescherming van ruim 21 miljoen vluchtelingen?
Ik zag Ruud Lubbers op TV verschijnen in die periode toen hij werd geïnterviewd over het vluchtelingenwerk. Met laarzen aan en in een korte broek lopend door een vluchtelingenkamp verscheen hij in beeld. Ik vergeet nooit meer dat gezicht. Duidelijk tot op het bot geroerd van wat hij had gezien en wat hij voor deze mensen wilde doen en betekenen beantwoordde Ruud Lubbers de vragen van een journalist. Het was duidelijk: recht uit zijn hart.

Ruud LubbersZijn werk voor een betere en duurzame wereld heeft zich daarna doorgezet o.a. in het tot stand komen van het Handvest van de Aarde (Earth Charter) waaraan hij een belangrijke bijdrage leverde. Het Handvest van de Aarde bestaat uit 4 basisregels waarmee iedere burger en organisatie zich kan inzetten en een bijdrage kan leveren aan een betere en duurzame wereld.

Wil jij Ruud Lubbers zelf horen spreken over het Handvest van de Aarde en wat jij daarmee kunt doen? Wil jij weten hoe jij kunt bijdragen? Wil je Wil jij geïnspireerd worden en in je hart geraakt door de levensverhalen recht uit het hart van Ruud en onze andere gasten op het inspiratievent?  Schrijf je in en doe mee: It starts with one.

‘It starts with one’ is de titel van de Inspiratiedag op 10 December aanstaande op het Landgoed de Horst te Driebergen. Kom ook, leer van en ga in gesprek en wordt geraakt door de boeiende en inspirerende sprekers en dialogen met: Ruud Lubbers, Esther Bootsma, Claudete Costa, Geke Kiers, Peter Bakker, geleid door Alide Roerink en laat je raken door de prachtige songs van Astrid Seriese.

Klik hier voor het complete programma en meer informatie >>

Wil je je direct aanmelden? Inschrijven kan hier:
Ja, ik ben er bij op 10 december

 

[begin]

Plaats uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.