Opstellingenwerk; familie- en organisatieopstellingen

januari 11, 2023
Geen reacties

Eerder werd ik goed opgeleid in het opstellingenwerk; familie- en organisatieopstellingen (Bert Hellinger). Maar nu ineens ontmoet ik vraagstukken in mijn coachpraktijk (tegelijkertijd bij een fiks aantal cliënten), waarvan ik denk: hier kan echt veel meer worden bereikt wanneer we de link leggen naar het systemisch werken/denken. 

Voorbeelden: altijd maar hard werken, of je niet gezien voelen op je werk, terugkerende onrust ervaren en op zoek zijn naar erkenning, niet goed kunnen excelleren, niet echt je succes kunnen bereiken of dat niet kunnen omarmen. Vraagstukken kunnen door het opstellen van een familie- of organisatieopstelling beter worden gezien en begrepen. En uit de opstelling kunnen oplossingsrichtingen worden gezien en onderzocht. 

Vaak zien we dan dat het de mensen veel beter gaat in hun leven wanneer ze op de goeie plek in het eigen gezin van oorsprong gaan staan. Maakt niet uit of je ouders al overleden zijn of dat je zelf al/niet een eigen gezin hebt inmiddels.

Wat ga ik doen: op 9 februari 14.00u – 17.00u ga ik een eerste Masterclass opstellingenwerk doen speciaal voor huidige klanten en relaties. 

Kosten: geen, wanneer je al gestart bent met een coachtraject en 75€ wanneer je (nog) niet deelneemt aan een traject. De kosten zijn inclusief drinks and bites. Parkeren is gratis.  Een vriend, vriendin of collega meenemen kan tegen deze zelfde gereduceerde prijs van 75,-€. 

Waar: Landgoed de Horst; thuisbasis voor mijn praktijk Bureau L’Esprit

Volgende Masterclasses Opstellingenwerk staan gepland op 16 maart en 22 juni. Kosten voor deze`Masterclasses bedragen 125,-€ p.p.

Wil je deelnemen aan een of meerdere Masterclasses Opstellingenwerk of heb je vragen daarover, stuur dan een mail naar: lesprit@gekekiers.nl