It starts with one – Eigenwijs

november 1, 2013
Geen reacties

It starts with one. Een eigenwijs Event waarin sprekers hun inspiratie en kracht met je willen delen.

Eigenwijs is ze zeker. Krachtig ook. Ze durft en heeft lef. En ze heet Claudete Costa. Die innerlijke wijsheid en kracht heeft ze overigens gemeen met de andere sprekers op dit Event. Allemaal leiders die werk maakten van dat waar ze in geloven. Eigen-wijze leiders dus.
Voor Claudete Costa geldt dat zeker. Uit mijn eerder blogjes weet je al dat Claudete als manager een prestigieuze prijs won op een VN topconferentie in 2012. Inmiddels reist ze met de President en met Ministers heel Brazilië door om te vertellen over haar werk als manager daar op die vuilnisbelt. Ze vertelt over respect voor de ‘wastepickers’ die het afval scheiden en zo een belangrijke bijdrage leveren aan een betere wereld.

Rijk wordt Claudete daar niet van. Niet van haar werk en niet van het vertellen over haar werk. Toen een van haar kinderen omkwam bij een verkeersongeval had ze zelfs geen geld om de begrafenis van haar kind te betalen. En toch gaat ze door. Ze is eigenwijs. Ze heeft een verhaal te vertellen. En jij kunt dat verhaal van haar zelf horen en met haar in gesprek gaan. Zij is er bij op 10 December en Claudete zal spreken samen met Ruud Lubbers, Geke Kiers, Peter Bakker en Esther Bootsma.

‘It starts with one‘ is de titel van de Inspiratiedag op 10 December aanstaande op het Landgoed de Horst te Driebergen. Kom ook, leer van en ga in gesprek met Claudete Costa. En wordt geraakt door de boeiende en inspirerende sprekers en dialogen met: Ruud Lubbers, Esther Bootsma, Claudete Costa, Geke Kiers, Peter Bakker, geleid door Alide Roerink en laat je raken door de prachtige songs van Astrid Seriese.
inschrijven kan hier.

[begin]

Plaats uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.