Partners

Liesbeth Meijer 

Ik ben de juiste begeleider voor wie net als ik van het adagium “leading by example” houdt.
Met veel plezier en ook trots werk ik samen met Geke Kiers. Zowel als team voor de groep als aanvullend voor elkaar bij ontwikkeltrajecten voor teams.
Aanvullend als personen en vanuit hetzelfde gedachtengoed met oog voor kwaliteit ,heb ik in Geke een compagnon gevonden.

Essentie
Waar ik me in essentie mee bezighoud, is het brengen van beweging bij mensen die samenwerken in een professionele setting.
Werken is jezelf mee brengen naar je werk waar je anderen ontmoet die dat ook doen en bovendien ook werken aan of voor hetzelfde doel. Het is in die relaties en ontmoetingen waar zoveel gebeurt. Dat begeleid ik met ontzettend veel plezier.

Voor wie?
Voor iedereen die echt stappen wil zetten om te groeien, zien wat jou beweegt. Vanuit je eigen (veer)kracht je eigen drijfveer (her)vinden, zodat je (weer) je eigen koers kan bepalen.
Voor professionals, bestuurders, managers, leidinggevenden, teams en organisaties.

Hoe?
Ik ben begeleider van ontwikkeltrajecten, intervisie, leiderschapsdagen, naturetrails, organisatieadviseur, coach-mentor en sparringpartner.  Ook kan in ingezet worden in programma’s (bijvoorbeeld MD trajecten) van anderen en ben ik beschikbaar voor het geven van onderwijs.
Het maakt mij niet zoveel uit hoe je het noemt, immers de vraag van de klant is het uitgangspunt, mensen die samenwerken het middelpunt. Daar sluiten we bij aan.

Ineke Khalil

Oprichter Teamondernemerschap
Organisatieontwikkeling, (team)coaching, mediation

Als organisatieadviseur richt ik me op de ontwikkeling van resultaatverantwoordelijke teams in organisaties. Ik ben actief als sparringpartner van directies en als (team)coach. Regelmatig publiceer ik over mijn bevindingen.

Geke en ik vinden elkaar in hoe we invulling geven aan onze rol van organisatieadviseur. We leggen de lat hoog: voor onszelf en voor de klant. Tegelijkertijd zijn we er voor de klant: als strategisch gesprekspartner, vakbekwaam adviseur en als coach. Dat is inspirerend en maakt dat we elkaar opzoeken als klankbord en elkaar regelmatig betrekken bij klantopdrachten.