Klantdagen 2019

Datum 20 juni 2019 – Kom je inzichten verruimen over teams en teamprestaties

Ineke Khalil kijkt verder dan de alom bekende ontwikkelingsfasen die teams doormaken en lost zo de vragen op waarmee je als professional, als team of als management ondanks alle inspanning, toch nog blijft zitten. Vragen die gaan over het presteren van teams als geheel, over resultaten behalen en vragen die gaan over het professionele niveau waarop teams acteren. 
 
Wil je Ineke Khalil ontmoeten en kennismaken met haar inzichten, verkregen uit jarenlange ervaringen in het werken met en bouwen aan effectieve teams? 
Dat kan kort en praktisch op ons klantontmoetingsevent op 20 juni van 16.00 – 18.00 uur op Landgoed de Horst in Driebergen.
Wat is het programma: 
 
15.30 uur: Welkom met koffie, thee of vitaminedrank en mogelijkheid om te netwerken
16.00 uur: Interactieve lezing en ontmoeting met Ineke Khalil die ons meeneemt in haar zeer rijke ervaring en gedachtengoed over resultaatverantwoordelijke teams. Inzichten worden voorgelegd en gedeeld met de deelnemers.
18.00 uur: Afsluiting met buffet en drankje.

Over Ineke Khalil; 
Afkomstig uit de stal van Kernconsult (founder: Daniël Ofman) is Ineke een zeer ervaren organisatie-ontwikkelaar en expert op het gebied van teamontwikkeling. Haar inzichten opgedaan in de ontmoetingen en het werken met teamvraagstukken heeft ze in haar boek ‘Teamondernemerschap’ beschreven. Subtitel: van tob teams naar top teams! 

Wil je Ineke Khalil ontmoeten en kennismaken met haar inzichten, verkregen uit jarenlange ervaringen in het werken met en bouwen aan effectieve teams? Dat kan kort en praktisch op ons event op 20 juni van 16.00 – 18.00 uur op Landgoed de Horst in Driebergen.

Inschrijven kan heel eenvoudig door een mailtje te sturen naar lesprit@gekekiers.nl . Je ontvangt een factuur.