Hoera! Klant-beoordelingen

In juni ’19 werd voor de 18e keer een evaluatie gegeven door deelnemers van de MBA-colleges Resultaat Gericht Leiderschap, Verander Management of Strategisch HRM, die ik vanaf 2004 mocht geven aan de NCOI Business School. Het cijfer wat de studenten gemiddeld gaven: een 9.3!

Ik ben reuze blij en trots met deze stabiele waardering. Met plezier heb ik over 18 jaar deze colleges gegeven. Het stelde me in de gelegenheid m’n vak bij te houden en om met professionals en managers uit een range aan bedrijven uit alle sectoren in de markt te werken en in gesprek te zijn. ‘Op het hoogtepunt van je feestje moet je stoppen’ zeggen we weleens, ik ben het daar helemaal mee eens. De colleges die ik gaf in het voorjaar van 2019 zullen dan ook de allerlaatste zijn. Ik dank alle studenten voor de jarenlange inspiratie; wat heb ik er van genoten!