Allround P&O-adviseur gezocht

Staalbouw Hendriks en Van Grinsven Metaalbewerking gaan voor 100% tevredenheid en zijn daarom op zoek naar een allround P&O-adviseur ter versterking van ons team.

Momenteel zijn we volop aan de slag met een professionele ontwikkeling voor onze bedrijven, waarbij wij gaan voor 100% tevredenheid. Wij steunen hierbij op de jarenlange ervaring van onze medewerkers om iedere dag de hoogste kwaliteit te kunnen leveren. Een allround P&O-adviseur kan hierin een mooie rol vervullen.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een vraagbaak, een steunpilaar, een strategisch denker, een verbinder, maar tegelijk ook iemand die de armen uit de mouwen wil steken, iemand die van aanpakken weet, een doener in het P&O-vak zogezegd. Iemand naar wie wij uitkijken om haar/zijn deskundige aanvulling op hetgeen we al in huis hebben en die wij met trots onze nieuwe P&O-collega mogen noemen.

Wat ga je doen?
Je gaat als P&O-adviseur aan de slag met de dagelijkse personele administratie en je ondersteunt ons in het realiseren van een eigentijds personeelsbeleid. In deze functie ben je behalve de vraagbaak ook de collega die de directie, het managementteam en onze medewerkers ondersteunt bij zowel strategische als operationele vraagstukken.
Je legt verantwoording af aan onze financieel directeur met wie je ook nauw samenwerkt.

Kort samengevat ben je bij ons verantwoordelijk voor de volgende zaken:
– Het afhandelen van de eerstelijns HR-vraagstukken.
– De te volgen procedures bij in- en uitdiensttreding van medewerkers.
– Aanleveren info en mutaties ten behoeve van de loonadministratie.
– Beheer en up-to-date houden van onze personeelsdossiers en -archief.
– Beheer en uitvoering van regel- en wetgeving vanuit cao, overheid en ons bedrijfsreglement.
– Uitvoering van het personeelsbeleid en –procedures (zoals werving en selectie, introductie, functiebe-schrijvingen, ziekteverzuim, functionerings- en beoordelingsgesprekken en ontslagzaken)
– Uitvoering van de regelingen rondom personeelszorg, zoals aandacht bij ziekte, verjaardagen, jubilea, geboorte en huwelijk.
– Het ondersteunen bij strategische en operationele vraagstukken.

Wat breng je mee?
Je bent integer, nauwkeurig, beschikt over hele goede communicatieve en sociale vaardigheden en hebt een groot empathisch vermogen. Je voelt je thuis binnen een dynamische omgeving en bent daarom proactief en flexibel ingesteld.

Waar beschik je over?
– Een HBO werk- en denkniveau en een opleiding in de richting van personeel en arbeid.
– Je hebt kennis van sociale verzekeringen, arbeidsrecht en arbeidsvoorwaardelijke regelingen.
– Bent 24 uur per week beschikbaar.

Wat hebben wij jou te bieden?
– Een prettige en professionele werkomgeving
– Persoonlijke groei en ontwikkelingsmogelijkheden
– Afwisselende werkzaamheden
– Een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden

Bedrijfsprofiel
Staalbouw Hendriks en Van Grinsven Metaalbewerking zijn twee succesvolle ondernemingen. Beide bedrijven hebben hun eigen kenmerkende specialismen en maken daarbij voortdurend gebruik van elkaars kennis en vakmanschap, wat gewaarborgd wordt door 70 deskundige en enthousiaste medewerkers.

Meer weten over bedrijven waar ieder product zijn eigen karakter heeft en gemaakt wordt door mensen met karakter? Bezoek dan onze sites staalbouwhendriks.nl of vangrinsvenmetaal.nl

Solliciteren?
Ben jij degene die zich herkent in dit functieprofiel en wil jij ons komen versterken of ken je iemand die dat kan zijn, mail dan naar personeelszaken@staalbouwhendriks.nl of bel 0413-364941.