Mommie is at work Event

 

Mommie is at work

 

Herken je deze vragen en dilemma’s?

  • Thuis is praktische kleding ideaal, maar op je werk kun je daar niet mee aankomen en het geld wat je wilt besteden aan kleding, besteed je vooral aan leuke kleren voor de kinderen… Hoe maak je voortaan slim gebruik van praktische kleding in prima combinaties waarmee je indruk maakt op je werk?
  • Met je partner spreek je over werkverdeling. Je wilt graag werk dat bij jou en je ambities past… maar je wilt ook je kinderen opvoeden en groot zien worden. Dit ervaar je net even anders dan je partner. Welke oneigenlijke gedachtes heb je en hoe krijg je helder wat je precies wilt?
  • Een belangrijke vergadering is verschoven naar kwart over vijf… Hoe kan je erbij zijn en toch op tijd thuis? Of: hoe zeg je slim af en maak je indruk op de koop toe?!
  • Je wilt solliciteren naar een leuke functie, maar niet full time. Wat zijn eigenlijk de eisen voor een uitdagende baan en hoe kan je sterk staan met je eigen CV? Bluffen of beter eerlijk zijn? Hoe maak je carrière als werkende moeder?

 

Relaxed zijn thuis en knallen op je werk, hoe doe je dat?

Mommie is at work is een event voor werkende moeders die de balans willen vinden tussen werk en gezin. Vrouwen die zowel carrière willen maken als hun kinderen opvoeden.
Een dag vol praktische tips, veel herkenning en ‘andere manieren van kijken’. Het programma besteedt volop aandacht aan vragen en dilemma’s die te maken hebben met de combinatie werk, carrière, ambitie en kinderen.

Datum: 17 oktober 2013
Tijd: 9:30 – 16:30 uur
Locatie: Landgoed de Horst, Driebergen

Wil jij ook meer balans tussen je werk- en thuissituatie?

Schrijf je dan nu direct in!
Je investering bedraagt slechts 197 euro.
De investering is inclusief lunch + consumpties en exclusief BTW.

Dit event heeft al plaatsgevonden.

Programma:

9:00 uur: Ontvangst met Koffie en thee

Géke Kiers - L'Esprit Organisatieadvies9:30 uur: Presentatie ‘Ik ben niet de enige!’ Geke Kiers; Bureau l’Esprit.

Geke is organisatieadviseur, coach en moeder van 4 kinderen. Haar moederschap combineert ze met een carrière die internationaal vorm kreeg nadat de kinderen ‘uit huis’ waren. In haar praktische kijk op loopbanen en carrière put Geke uit eigen ervaring en uit die van vele andere vrouwen. In deze presentatie staat de combinatie werk en zorg voor je kinderen centraal. Oppas of nanny? Hoe werk je samen met je partner en je baas? Hoe laat je met rolmodellen, humor, nuchterheid en lef je zelfvertrouwen groeien?

 

 

Leonie Grunder11:00 uur: Workshop ‘Wie laat je zien?’ Leonie Grunder; The Apparel doctor.
In deze workshop zie je wat je eigen uitstraling en kleding voor jou kunnen doen. Imageconsultant Leonie Grunder onthult verschillende geheimen over kleding en invloed. Hiermee kun je jouw kledingkast omtoveren tot een ‘kansenkast’ waarmee je ook budget vrijhoudt om leuke kleertjes voor de kinderen te kopen!

 

12:30 uur: Lunch

 

Patrick Groot13:30 uur: Presentatie ‘I want you you you!’ Patrick Groot.

Patrick is directeur en eigenaar van OnBoard (grootschalige werving en selectie). Voor zijn klanten en zijn eigen bedrijf is hij voortdurend op zoek naar ‘sterke vrouwen’. Hij weet wat de markt vraagt en ook hoe vrouwen daar juist wel of juist niet gebruik van weten te maken. In deze workshop deelt hij zijn visie graag met zijn publiek. Inzichten, deskundigheid, bevlogenheid, modern en dynamisch, zijn woorden die deze workshop karakteriseren.

 

15:00 uur: Public coaching ‘Geen vraag is te gek’ Geke Kiers. In deze workshop coacht Geke een aantal vragen uit het publiek. Je kunt je eigen vraag inzetten en live meeluisteren naar die van anderen. Vragen ontspinnen tot antwoorden. Problemen veranderen in tips en ideeën. Hersenspinsels vormen zich om naar de moed om het anders aan te pakken. Nu. Morgen. In je eigen situatie.

16:30uur: Afsluiting.

Je investering bedraagt slechts 197 euro.
De investering is inclusief lunch + consumpties en exclusief BTW.

Dit event heeft al plaatsgevonden.