Leiderschapsreis Rio de Janeiro

Een inspiratiereis voor leiders, managers, ervaren professionals en ondernemers.

Rio de Janeiro

De dynamiek en het grote contrast van deze stad geeft je een compleet ander inzicht in je eigen beeld van het leven en leiderschap. Het inspireert je om met  “nieuwe” ogen naar jezelf, naar je baan en je doelstellingen te kijken.

Vanaf de start in Nederland tot en met de opvolging na thuiskomst ervaar je de stimulerende werking van dit intensieve en inspirerende programma, de coaches, de gastoptredens van experts, de werkbezoeken én de gedachtewisselingen en discussies met je reisgenoten.

 

Voor wie:

Deze inspiratiereis naar Rio de Janeiro is ontwikkeld voor de ervaren leider, manager, professional en ondernemer die de eigen diepere drijfveren en vaardigheden wil onderzoeken en de mogelijkheden wil ontdekken van betekenisvol leiderschap. Voor wie naar de toekomst wil kijken en daarin de uitdaging, de kansen en de mogelijkheden wil zien voor zowel persoonlijk als zakelijk leiderschap en daarin wil excelleren.

Ben je leider, manager, ervaren professional of ondernemer en wil je:

  • Deelnemen aan een intensief en state of the art programma op het gebied van leiderschap. Een programma wat inspireert en aansluit bij zowel je talenten en je kansen als bij de vragen en de issues die jij hebt met betrekking tot je eigen leiderschap;
  • Zakelijk succesvolle leiders/ondernemers uit Rio ontmoeten en ontmoetingen met succesvolle managers en leiders op de vuilnisbelten en in de Favela’s van Rio, waarbij je de kans krijgt om de vele rijke inzichten die zij met je delen, te spiegelen aan jezelf;
  • De meerwaarde ervaren van de gesprekken, reflecties, discussies en dialogen met de andere reisgenoten die deelnemen aan deze inspiratiereis naar de wereldstad  Rio;
  • Met een schat aan informatie en nieuwe inzichten een realistisch werkplan opzetten voor jezelf waarmee je vol dynamiek en inspiratie direct aan de slag kunt in Nederland. Een werkplan wat realistisch is en uitdagend tegelijkertijd, je comfortzone voorbij.

Wat biedt deze onvergetelijke reis je?

Rio de JaneiroVanuit een andere plek op de wereld kijken naar wat jij hier doet en daarop reflecteren, dat is wat deze leiderschaps- en inspiratiereis naar Rio de Janeiro je biedt.
Het programma begint in Nederland, tijdens een startdag met een onderzoek naar je eigen ervaringen, sterke en zwakke kanten in leiderschap en de issues en vragen die jou daarin bezighouden.
Met een selecte groep van max. 12 deelnemers, bezoek je de vuilnisbelten en favela’s én maak je tijdens de masterclasses kennis met succesvolle business leaders en ondernemers uit het Brazilië.
In Rio krijg je de kans om vanuit nieuwe paradigma’s je eigen leiderschap en je persoonlijke resultaten als leider onder de loupe te nemen.

 

Deze reis is ontwikkeld en wordt begeleid door twee gerenommeerde senior business coaches:

Twan PaesTwan Paes

Twan Paes MBA is oprichter van EMORA b.v.. Startte zijn carriëre als topsportcoach en vervolgde daarna zijn loopbaan op directieniveau in de financiële dienstverlening. Sinds 2004 begeleidt hij organisaties bij het realiseren van hun strategie, met name door individuele coaching en teamcoaching. Tevens is hij werkzaam als MBA docent op diverse businessschools. Zijn adagium: ‘Mens Sana in Corpore Sano’ – een gezonde geest in een gezond lichaam.

 

Géke Kiers - L'Esprit OrganisatieadviesGeke Kiers

Sinds ’97 organisatieadviseur bij bureau L’Esprit. MBA docent. Moeder van 4. Begeleidde diverse cultuurtrajecten, trad op als business coach en sparringpartner voor 100+ leiders, managers, ondernemers en bestuurders. Werkte in 2012 als coach in VN congres Rio+20 in Rio de Janeiro. Werkt met name in trajecten die gericht zijn op doorbraak naar duurzaam succes en betekenisvol leiderschap. Zowel 1 -1 als in company met groepen.

 

In dit programma werken we samen met:

  • Nanco van Buren; In Rio de Janeiro CEO van IBISS. IBISS is een grote projectorganisatie die tegen alle somberheid in werkt aan duurzame verbetering voor minderheidsgroepen. IBISS was ook de contact organisatie voor het Koninklijk Huis en Nederlandse handelsdelegatie bij hun bezoek aan Rio in 2012.
  • Juliëtte Rijnfrank; professioneel Braziliaans tolk in Nederland en Brazilië. Werkte ondermeer voor Tropeninstituut in Amsterdam en Nederlands consulaat in Rio. Woonde met haar gezin 20 jaar in Rio de Janeiro.

Resultaten van de leiderschapsreis:

Je stapt uit je vaste vertrouwde wereld;
Je bekende paradigma’s zijn geschuurd, opgeschud en verrijkt;
Met het inzicht wat je over jezelf hebt gekregen weet je waar je staat en wat je kunt;
Je komt thuis met nieuwe en waardevolle inzichten;
En met nieuwe energie en een drive;
Startklaar om direct aan de slag te gaan vanuit het werkplan wat je hebt opgesteld;
Bovendien vorm je met je reisgenoten een krachtige mastermind waarmee contact en afstemming ook na de reis mogelijk blijft.

Planning:
Startdag met de twaalf deelnemers; landgoed de Horst, Driebergen.
Reis naar Rio de Janeiro.
Vervolgdag met de twaalf deelnemers op Landgoed de Horst, Driebergen.

Wat kost het:
De investering voor deze inspiratiereis bedraagt € 8.500,-. Voor vroegboekers: wie zich nu inschrijft betaalt slechts € 4.950,-
Dit is inclusief vliegticket, het complete programma, verblijf (logies en ontbijt) in Rio de Janeiro en ex.btw.
Er zijn in het totaal 12 plaatsen beschikbaar.

Kun je wat je opsteekt van deze Rio-reis ook leren in Nederland?

Deze reis brengt je iets heel anders. Het is niet alleen een kwestie van interessante mensen ontmoeten, een contrast van arm en rijk, van een bruisende cultuur, van reizen, een programma draaien, met interessante reisgenoten optrekken. Het is een totaal beleving die je met heel andere ogen laat kijken naar jezelf en de wereld om je heen. Het plaatst je in een heel ander perspectief. Verrijkend!

Heb je vragen over deze unieke leiderschapsreis?

Wil je eens kijken in een gesprek of het iets voor jou zou kunnen betekenen?
Of het past binnen jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling op dit moment?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie:

Geke Kiers: lesprit@gekekiers.nl  06 513 387 25   www.lesprit.organisatieadvies.nl
Twan Paes: Twanpaes@emora.nl 06 222 454 38   www.Emora.nl

Klik hier voor een foto-impressie van RIO+20?

Rio de Janeiro