De snelweg naar succesvol leiderschap

Uitnodiging voor het gratis Interactief Online Seminar (webinar) ‘De snelweg naar succesvol leiderschap’

Leer hoe je stress en ergernis kunt loslaten. En hoe je door het toelaten van je eigen-wijsheid en je authentieke kracht duidelijker wordt, veel effectiever ook. Effectiever als leider, als ondernemer of als professional. En tegelijkertijd leuker voor jezelf en leuker voor de mensen om je heen.

Geke Kiers

Lunch-webinar ‘De snelweg naar succesvol leiderschap’
Datum: vrijdag 1 november
Tijd: 12.15 – 13.00 uur

In dit webinar leer je:

V    de 3 basisvoorwaarden om de snelweg naar succesvol leiderschap op te kunnen
V    welke actie je kunt ondernemen om daaraan te voldoen
V    bonus: tevens ontvang je een heldere checklist om er achter te komen of je op dit moment op het goede spoor zit!

Klik hier en meld je direct aan voor het webinar

Vul je naam en emailadres in en klik op ‘verstuur’.

Herken je (een van) deze zaken?

V   er zijn kwesties op je werk die je dwars zitten en je niet loslaten. Met een zekere regelmaat zitten ze je zelfs in de weg. Maar hoe kun je dat veranderen….
V    Je stoort je aan collega’s of aan medewerkers die ‘er anders inzitten’ en daarmee de samenwerking bemoeilijken. Je krijgt het niet voor elkaar om ‘de boel in beweging te krijgen’. Hoe langer dit duurt, hoe lastiger jij het vindt.
V    Er zijn zaken die je niet bevallen op je werk. Je neemt de problemen steeds vaker mee naar huis. En mee naar bed…… Dan weet je dat de knop om moet. Maar hoe?

In het webinar ‘De snelweg naar succesvol leiderschap’ krijg je waardevolle inzichten van o.a. internationaal befaamde business coaches en topadviseurs die aanspreken en inspireren. Bovendien krijg je praktische tips die je meteen kunt toepassen.
En heb je nog een prangende vraag? Tijdens het webinar wordt ook een aantal vragen van deelnemers direct beantwoord.

Let op: Mocht je niet in de gelegenheid zijn live aanwezig te zijn bij het webinar, meld je dan toch aan. Na afloop worden de geluidsopnames en slides naar je toegestuurd.

Als je live aanwezig bent vanaf 12.15 uur leer je het meeste. Je beleeft een inspirerende en leerzame lunchbreak en je vragen kunnen direct beantwoord worden.

Meld je hier direct aan en mis het niet!

Vul je naam en emailadres in en klik op ‘verstuur’.

Ik hoop je te spreken op vrijdag 1 november!

Geke Kiers

PS: Deel de inspiratie en voel je vrij om deze uitnodiging door te sturen naar je vrienden, collega’s, volgers of andere connecties. Hartelijk dank daarvoor!

 

Geke KiersOver Geke Kiers

Business coach Geke Kiers is gefascineerd door succesvol leiderschap en het creëren van mogelijkheden.
Zij speurt naar, spreekt met en leert van succesvolle leiders en organisaties. Met haar rijke levens- en werkervaring en haar opmerkzaamheid voor werkelijke succesfactoren, heeft Geke werkwijzen ontwikkeld waarmee zij professionals uitdaagt en stimuleert tot volgende stappen in hun leiderschap.

Met duurzaam succes en betekenisvol leiderschap ervaar je meer plezier, vrijheid, kracht en voldoening in je leven. Ook kun je de mensen met wie je werkt wezenlijker inspireren en laten stralen.
Geke Kiers – www.lesprit-organisatieadvies.nl

 

Ik meld me aan