MD-Trajecten, Training en Workshops

L’Esprit geeft workshops en training

Heeft u te maken met specifieke opleidingsvragen van uw directie, MT, of uw medewerkers? L’Esprit heeft brede ervaring op het gebied van teamtrainingen en team coaching en in het ontwikkelen en uitvoeren van Management Development programma’s voor bedrijven. In de uitvoering van deze trainingen wordt gebruik gemaakt van de ruime ervaring van Géke Kiers als trainer in In Company trajecten en MBA-opleidingen.
Deelgebieden, waarop bijzondere expertise is ontwikkeld, zijn ondermeer: persoonlijke ontwikkeling en authentiek bezield leiderschap, leiderschapsvaardigheden, coachen en coachend leidinggeven.

Voordelen

  • Een sterk opleidingsadvies ´van buiten´ versterkt de professionele kracht binnen het bedrijf;
  • Een boeiende functie wordt door medewerkers het hoogst gewaardeerd. Daarna volgen een goed salaris en de samenwerking met gewaardeerde collega´s. Een boeiende opleiding draagt bij aan een boeiende functie;
  • Een veel gevraagde trainer voor MBA opleidingen en Management Development programma´s voor uw eigen bedrijf gericht op specifieke opleidingsvragen van uw medewerkers? Dat is mogelijk met een traject van L´Esprit;
  • Professionals, managers, bestuurders, die zich regelmatig scholen, houden zichzelf scherp en voldoen daarmee aan een belangrijke voorwaarde om te excelleren op TOP niveau.

Het is heel goed mogelijk dat u naar aanleiding van het hierboven gestelde vragen heeft of een persoonlijk gesprek op prijs stelt.

Wilt u een vraag stellen of een persoonlijk gesprek aanvragen?
Contactformulier