Coachtraject Mindfulness en Zelfcompassie

Je weet wat je wilt in je leven en wat je verwacht van je carrière, maar soms zit t gewoon tegen. Of vaker. Je vindt daarom dat je faalt, bent pijnlijk kritisch op jezelf of inmiddels zelfs somber van alle negatieve gevoelens die daaruit voortkomen. 

Dat kan allerlei oorzaken hebben. En wees gerust: iedereen ervaart ongemak, pijn en zelfs lijden op t levenspad. Voor sommigen van ons komt die ontmoeting al heel vroeg voor anderen juist later. 

Ik kom je helpen met alle vragen en kwesties die een voluit leven voor jou in de weg staan. Als ervaren business coach wil ik je begeleiden naar jouw mogelijkheden om (weer) voluit te leven vanuit je eigen kracht en talenten. Met je hart wagenwijd open en je lijf, hoofd en hart in balans. 
In een mindfulness-based self compassion coachtraject leer ik je effectieve vaardigheden (evidence based) in te zetten naar een vrij en voluit leven. 

Wat is op mindfulness gebaseerde zelfcompassie?
Compassie betekent mild zijn en begrip hebben voor jezelf. Juíst op momenten dat er ongemak, pijn of zelfs lijden in je leven is. En wanneer je compassie leert in te zetten, zul je ervaren dat die compassie niet alleen jezelf helpt maar dat we ook compassie-voller naar anderen worden. 

Zelfcompassie geeft je de ruimte, maakt je zachter en vergroot je veerkracht in t leven. Zelfcompassie leidt tot meer zelfrespect, positievere emoties en vermindert je angst voor afwijzing en falen. 

Mocht je denken dat compassie je laat inkrimpen tot een zacht ei, dan vergis je je. Zelf compassie maakt je niet week en is ook niet egoïstisch. Zelfcompassie leert je voelen, ervaren, als een wijze krachtige getuige, van wat er in je binnenwereld is. Zonder te blijven hangen in die moeilijke gevoelens of ze te negeren, of er hard voor weg te rennen of ze misschien zelfs te verdoven.

Met zelfcompassie leer je midden in het leven te staan. Het zorgt er voor dat je je gezonder, helder en sterk voelt en vooral ook in balans. Helemaal jezelf. 

Op mindfulness gebaseerde zelfcompassie bestaat uit drie onderdelen:

  • mildheid en begrijpen van jezelf en zorgzaam zijn naar jezelf;
  • jezelf zien en ervaren als deel uitmakend/onderdeel zijn van een groter geheel en herkennen dat het leven zelf niet perfect is (wijzelf ook niet). Je pijn ervaren maakt je normaal, niet slecht of minder.
  • de mogelijkheid om als wijze krachtige waarnemer te zien en te ervaren en te zijn met wat we ervaren als pijnlijke, moeilijke gevoelens en situaties. De rust, de eigen kracht en eigen wijsheid ontdekken tussen ZELF en de pijnlijke gevoelens die je ervaart; je valt er niet mee samen. 

Voor wie: 
Heb je soms of (veel) vaker last van je eigen oordelen en van je eigen kritische houding? Loop je vast in gevoelens van moeten of van onmacht of weet je niet precies wat de muur is die je tegen houdt in ‘t doen wat je zo graag zou willen? Wil je meer in balans en meer vanuit acceptatie met jezelf en anderen omgaan? Wil je meer vanuit je hart gaan leven? Wil je minder streng veroordelend zijn naar jezelf en je mildheid en inspiratie terugvinden? Ben je niet bang om onder begeleiding in-stilte te zijn en om stil te staan bij jezelf, wil je leren en jezelf uit dagen (weer) op jezelf te vertrouwen? Wil jij voluit leven? Meld je dan aan, stuur een mail lesprit@gekekiers.nl

Coaching is geen therapie
Wees je ervan bewust dat coaching nooit therapie vervangt. Wanneer je gezondheidsproblemen hebt die bijzonder veel en langdurige stress opleveren overweeg dan een therapeut te raadplegen. Dat kan nodig zijn bij bijvoorbeeld angstklachten, depressie, trauma of bij eetstoornissen bijv..

Overweeg coaching wanneer jij jezelf wilt uitdagen en uit je comfortzone wilt komen of uit je vast patronen. 

OMVANG, KOSTEN en KIES VOOR DRIEBERGEN of SINGAPORE;
Dit traject omvat een intake en 8 gesprekken van telkens een uur. 
Kosten: 1250,-€ excl btw
Bonus: een follow up gesprek na 3 maanden. 

Driebergen of Singapore:
De gesprekken kunnen plaats vinden op het Landgoed de Horst in Driebergen, de thuisbasis van Bureau L’Esprit. Het is ook mogelijk gesprekken met mij te voeren in Singapore. Naar eigen keuze: live of online via zoom/beeldbellen. 

Wil jij voluit leven? Meld je dan aan, stuur een mail naar lesprit@gekekiers.nl